O meni

Sem Uršula Zakrajšek diplomirana zgodovinarka in pedagoginja po izobrazbi, imam pa tudi končan študij Verstva in etika ter triletni študij Jyotisha – vedske astrologije, po programu Duhovne Akademije, ustanovitelja Adriana Predraga Kezele.

Že od majhnega me privlačijo duhovne sfere in dimenzije onkraj vidnega sveta. Že kot otrok sem preko sanj vstopala v druge dimenzije in prebirala informacije o prihodnjih dogodkih. Tega svojega daru sem se v polnosti začela zavedati šele v času študija, ko sem začela tudi prerokovati in se ukvarjati s vedeževanjem. Takrat sem tudi ugotovila, da lahko s pomočjo kart vstopim v biopolje posameznika in preberem informacije o vzorcih, čustvih, travmah in namerah delovanja, ki kreirajo naša življenja, a so večinoma nezavedne.

Leta 2011 sem začela študirati Jyotish in študij 2014 tudi uspešno zaključila. Ob tem sem veliko raziskovala in se izobraževala še dodatno. Ob študiju sem se poglobljeno začela ukvarjati z meditacijo, tehnikami čuječnosti oziroma prisotnosti ter različnimi vajami iz kabale. Vse to mi je omogočilo, da sem preko dviga svoje zavesti postopoma razvila čisto svoje metode za razširitev zavesti in lažjega vstopa v biopolje.

Preko Jyotisha, ki zelo poudarja eterična olja za preventivo, sem se seznanila tudi z eteričnimi olji in Doterro. Čista eterična olja, brez toksinov, mikroorganizmov in ostalih zmesi, so me navdušila in sem jih vključila v svoje delo.

Preko Angelskega in Tarot readinga (vedeževanja, svetovanja s kartami Aleistra Crowleyja, Orakeljskih kart Svetniki in Angeli, Ciganskimi in kartami Madame Lenormand, vpogleda v kavno usedlino) ter analiz Tarota in Jyotisha, zemljevida naše zavesti, lahko zdaj pomagam drugim, da ozavestijo svoja življenja ter odkrijejo svoje življenjsko poslanstvo.

Z učenjem meditacije, tehnikami za dvig zavesti ter eteričnimi olji pa pomagam ljudem, da se lahko spoprimejo z najrazličnejšimi zdravstvenimi, čustvenimi in drugimi težavami ter jih na ta način lažje rešijo.

Nenazadnje pa svoje znanje o Jyotishu in Tarotu tudi prenašam naprej preko Jyotish in Tarot šole ter praktičnih vaj iz Jyotisha.

Pri svojih svetovanjih, ki jih opravljam že več kot 25 let se držim etičnih pravil, delujem v dobro osebe, ki me je obiskala in se vedno potrudim, da ji pomagam bo najboljših močeh.

PONUDBA