Šola tarota in kabale

PROGRAM ŠOLE TAROTA

    • Program se izvaja od oktobra do maja, 1x na teden in 3x na mesec v 4. modulih. Vsak modul vsebuje 6 predavanj in pa še eno dodatno za ponovitev znanja, vaje ali dodatna vprašanja.
    • Program vsebuje; spoznavanje tarot kart Velike in Male arkane – 78 kart, razlago simbolike in pomena kart (Aleister Crowley, lahko tudi drugi kompleti kart), spoznavanje različnih načinov dela s tarotov – polaganja, meditacije ter izračun vibracije imena, spoznavanje metodologije izračunavanja tarot profila in ciklov rasti (osebni in duhovni simbol, življenjske naloge, obdobja v življenju, ozvezdje simbolov) ter povezava tarot kart s kabalo in drevesom življenja. Dodatno se udeleženci seznanijo še s najrazličnejšimi vajami iz kabale za dosego višje stopnje zavesti, vajami iz joge in dihanja, energijsko medicino, povezavo astrologije in tarot kart (planeti, astrološki znaki) ter razlago vibracij barv na kartah.
    • Udeleženci tekom šole prejmejo zapiske predavanj, pisni izračun ciklov rasti (razlage obdobij v našem življenju ter kaj so nam prinesla v preteklosti in kaj nam prinašajo v prihodnosti) ter kratko ustno astrološko analizo Jyotish – ascedent, postavitev Lune in Sonca, postavitev karmične osi Rahu/Ketu ter osvetlitev trenutnega stanja – tranziti, obdobja.
    • Podrobnejše informacije o izvedbi in programu tarot šole so dostopni pri osebnem kontaktu (telefon) ali po mailu.
    • Kontakt – vse podrobnejše informacije lahko prejmete po telefonu ali mailu.